måndag 29 november 2010

Etapp 1: Champagneprovning

Malvina är verkligen fina. Malvina är THS tjejförening som får för sig att anordna vissa event ibland. Tidigare under hösten har jag och Linn varit på företagskväll med några kvinnliga chefer från Scania som berättade om sina karriärer. Mycket givande.

Ikväll var det dags för champangeprovning. Vi fick fyra glas med olika sorters champagne och ett mousserande, i prisklasserna 79-749 kr. Vissa softiskierade människor beskrev dryckerna som softisikerade. De softisikerade människorna använde också andra softiskerade ord som "det har kropp" och "kaxiga bubblor". Själv drog jag till med "en viss smak av honungs- och hickoryglacerad fläskfilé" och "rutten planka" (inget negativt). Det var gott och dert var trevligt att träffa andra människor. Definitivt värt de 100 kr vi medlemmar på Malvina fick betala. Absolut inte värt de 599 kr övriga fick betala.

Just nu sitter jag och smaskar på Creme Bonjour Kantarell och ser framemot morgondagen och etapp 2: chokladprovning under aftonen - njuter även av goodiebagen som Malvina delade ut innehållandes allt en kvinna behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar