fredag 26 november 2010

Dans på pub görs bäst på bar

I onsdags tog ännu en onsdagspub plats i Hardox. Det serverades lyxig spaghetti carbonara med en ljuvlig chokladkaka till efterrätt. Det blev massor över och det vara bara att frossa. Låta sidfläsket flöda och karius och baktus döda. Innan. Det var dags för raka ryggar och böljande höfter. Massor med attityd. Ett eller annat stön från en kort, blond tjej, som ofta har otur att slå sig illa. För första gången tog jag onsdagskvällen till kth-hallen och dansen för tjejerna på Bergs. Jag tackar Linn för att hon uppmuntrade mig att gå. Gud så kul. Gud så osexig man kan vara, i jämförelse med den utomordentlige dansledaren vi har. Mer sälar åt folket.

Sen blev det torsdag. Den torsdag som är markerad som D-DAY i min projektgrupps tidsplan. Projektarbetet skulle in. Efter en två tre fyra fem timmar i datasal V29, så var det också inne. Jag och Gunnar firade på THS-caféet, Orre svek, Junior jublade och inte minst Nils "Nisse the one and only Handledare" Andersson jublade. Änglarna började sjunga. Snön började trumma. Kungen satte kakan i halsen.

Tack och lov, ingen dog. Kvällen fick istället spenderas på maskin. Det vankades SSAB-pub. Först var det civilekonomen som pratade. Han var duktig, bra tonläge - men ögonen rörde sig inte, kinderna hängde på sin plats och....sen blev det ingenjörens tur att prata. Ingenjören hade varit i München och gjort examensarbete. Älskade München. Jag vill också göra ex-jobb i München. Och dricka "vodka pornos" på "Kultfabrik". München är, för er som inte vet, helt underbart. Jag var där en stund i våras och i somras. Drillade lite tyska med latinamerikaner, belger och schweizare. Helt enkelt, ett ställe att besöka.
Efter de alldeles lagom långa föredragen, bjöds det på wraps och öl i Smörjis, som vi är mycket bekant med nu. Gratis mat tycker jag som ni kanske förstått är tiptop. Inte särskilt mycket drag. Inte så mycket party. Inte heller så mycket sväng dit jag, Linn och Ullis drog sen heller. Heh.
Och så var den kvällen slut. Och nu väntar vi på nästa kväll. Kanske en kväll i Täby imorgon? Kanske en som avslutas i stan? Kanske? Kanske borde dammsuga?

Jag har i alla fall diskat idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar