fredag 10 december 2010

Företagspub - SU - projektfirande

Två fullspäckade dagar. Det började i onsdags med en lång utflykt, genom skogen. Tänk Narnia och fauner. Vi mötte dem, De mötte oss. Vi är jag, Linn och Johan. Vi gick mot Martin Olsson. Vagnarna blev fulla som fullt. Vi köpte så mycket mat och så mycket servetter. Och en flaska julmust till Agartsson. Fanns ingen chans i världen att vi hade lyckats bära kassarna hemåt och en liten taxi tog sig friheten att hämta upp oss. Vi tackar bergssektionen.

På Martin Olsson

Varuvagnarna och Linn på Martin Olsson

Resultatet av shoppingen blev en utomordentlig middag innehållandes kyckling, klyftpotatis, bea, öl och besk. Företaget som var här och föreläste, som betalde för kalaset Höganäs såg nöjda ut de också. Hans Söderhjelm från Höganäs, och jag från Hofors hade gemensamma vänner - bergspappan, bergs-Ola och givetvis bergs-Roger.
Malmis hjälper Jonas att få på sig förklädet

Efter ett antal besk och högar kyckling, var det ett sista genrep inför dansuppvisningen som ska gå av stapeln under lördagens Bergslusse. Vi är så bra. Så bra att, åtmninstone jag och Elin "lära" fira. Med några andra bergsmän tog vi oss mot SU. En liten stuga. Med vakter. Och bar. Och dj. DJ! Kanske det bästa stället jag besökt hittils här i Stockolm. På SU.

SU sa jag.
SU

SU

SU

SU

SU

SU



SU

SU
--------------------------------¨

Torsdagen var torsdagen dagen D. Presentation av det livslånga projektet. Cykelramen. Kolfibern. Aluminiumet. Grafenet. Och Konstantin Novosolev i föreläsningssalen bredvid. Det var så stort så vi var tvugna att lugna våra nerver på Treat efteråt med flera ton öl och pommes. Det var så där mysigt som man bara kan ha det på Treat.


Treat

Treat
Treat

Treat

Treat

1 kommentar:

  1. Party on! La upp en svart-transparent logga ifall du vill ha den som logga här på din blogg. Ser nog snyggare ut än att ha en svart klump för att se det vita! ;D http://www.bergssektionen.se/new/img/logo_big.png

    SvaraRadera